FC Inter Ostrava - FC Edison Ostrava 3:1, 2:2, 6:2

30.08.2011 06:40

Po odehraných úspěšných utkáních s Hattrickem Ostrava a FC Fifejdoss Ostrava přišel na řadu daleko těžší soupeř jménem FC Edison Ostrava.

Do prvního zápasu jsme nastoupili ve složení : Heger, Bohm, Jedlička, Svoboda, Číž. Už od první minuty šlo jasně vidět, že půjde o nesmírně těžké a vyhecované utkání. Do druhé řady nastoupili : Hába, Babilon, Kurovec, A.Dluhoš. kteří také jako první skorovali, jmenovitě J.Kurovec. A tým pod vedením P. Jaroslava Bohma Str. se dostal rychle do vedení  1:0. Ale zanedlouho přišla obrovská chyba v obraně a také jsme inkasovali. Hra se přelévala ze strany na stranu, tempo bylo na vysoké úrovni, ale dovolím si říct že FC Inter Ostrava měl daleko více času balon na svých halovkách a to také vyustilo ve dva po sobě jdoucí goly, kterými jsme se dostali do vedení a první utkání jsme tak vyhráli 3:1 Do druhého utkání jsme vstoupili opět s vysokým nasazením a za nedlouho jsme vedli 2:0. Ale nezvládli jsme koncovku a bohužel jsme obdrželi po sobě jdoucí dva goly. A utkání tudíž skončilo smůlovatě 2:2. Jako už bývá zvykem třetí klání bylo z naší strany jako vždy nejlepší. FC Edison jsme k ničemu nepouštěli a jasně jsme je přehrávali. Což vyůstilo ve vykoký výsledek 6:2.

 

Dnešní zápas bych zhodnotil jako doposud nejlepší výkon jak po taktické tak i po herní stránce co jsme doposud předváděli. Byl to opravdu kvalitní soupeř, který měl skvělé technicky vybavené  hráče, ale na naší sehranost a kvalitní výkon jak  v obrané tak i ůtočné fázi mu to nestačilo.

 

 

Nejlepší hráči dle mého názoru : Babilon, Svoboda

Zůčastnili se : Bohm. stHeger, Bohm. ml, Jedlička, Hába, Babilon, Svoboda,  Štefánek, Číž, Martinák, A.Dluhoš, Nevřala, Kurovec

 

Nezůčastnili se :  Krajczy, Pluta, Cieslar, Pyszko, Dorušák, Kliment, Veseleňák, Brachtl

 

Branky :   Svoboda        3

                Číž                 2

                Kurovec         2

                Bohm             1

                Dluhoš           1 

                Martinák        1

                Hába              1