FC Inter Ostrava - FK Pegasus Ostrava 3:1, 3:3, 2:2

06.09.2011 22:46

Na řadu přišel opět další těžký soupeř jménem FK Pegasus Ostrava. Nicméně jsme moc dobře věděli,  s jakým systémem a taktikou se bude prezentovat. A podle toho  jsme se na soupeře, patřičně takticky připravili. Naše první lajna nastoupila ve složení : Heger, Bohm, Martinák, Kurovec, Svoboda a uvod zápasu patřil herně nám, ale přesto jsme z brejku inkasovali jako první. Což je typické pro hru Pegasusu, neboť hru na brejky mají brilantně zmáknutou. Do druhé čtverky nastoupili : Hába, Jedlička, Dluhoš, Veseleňák. Tato řada opět předváděla futsal se vším všudy, naše akce měli  myšlenku a to by nebyl Víťa kdyby jednu z nich neproměnil a stav byl 1:1. Do třetí řady nastoupila tato čtveřice : Krajczy, Žárik, Číž, Štefánek. Bohužel jsme se dostali pod takový tlak že trenér musel šáhnout ke změně a hrálo se tradičně na 2 lajny. Náš tým se neustále snažil kombinovat a výsledek na sebe nenechal dlouho čekat, kdy jsme soupeři uštědřili další dvě branky a první zápas skončil za stavu 3:1. Začal druhý zápas, který se odehrával zbytečně v rozvášněných emocích. Do vedení jsme sice vstoupili jako první, ale zanedlouho jsme také inkasovali a hra začínala od nuly. Jako vždy se odehrával stejný scénář, my kombinovali a vymýšleli a hlavně  pálili 100% šance a soupeř hrál opět na brejky, které naše obránce řádně zaměstnávali. Zápas nakonec skončil  smírně 3:3. Třetí utkání  bylo jasně v režii Pegasusu, kdy byl prvních 10 minut jasně lepší a podle toho se také vyvíjel stav, kdy jsme  inkasovali a náhle jsme prohravali o dvě branky. Dlouho se nám nedařilo s výsledkem nic udělat, až trenér nasadil řadu : Martinák, Bohm, Dluhoš, Svoboda která rychle srovnala dvěma slepenými goly Dluhoše na 2:2. A tak také utkání skončilo.

 

Tento zápas byl jednoznačně nejtěžší. Soupeř má zažitý nějaký systém, který praktikuje a který jim vyloženě sedí. Naši hru bych zhodnotil jako velmi dobrou co se kombinační fáze týče, ale pár minut jsme měli oprvadu slabých, kdy jsme hráli zbytečně nahoru-dolů a nedodržovali jsme stanovenou taktiku. A bohužel jsme si tento zápas, často vylámali  zuby, na vynikajícím brankáři FK Pegasus. Nebýt jeho, tak si troufnu říci, že by některý ze zápasu, skončil s daleko větším rozdílem v náš prospěch.

 

 

Nejlepší hráči dle mého názoru : Hába, Dluhoš

Zůčastnili se : Bohm. stHeger, Bohm. ml, Jedlička, Hába, Svoboda,  Štefánek, Číž, Martinák, A.Dluhoš, Nevřala, Kurovec, Krajczy, Veseleňák

 

Nezůčastnili se :   Pluta, Cieslar, Pyszko, Kliment,  Brachtl, Babilon

 

Branky : Dluhoš                3

              Veseleňák          2

              Martinák             1

              Kurovec              1

              Jedlička              1