FC Inter Ostrava - Hattrick Ostrava 1:2, 4:0, 2:1

19.10.2011 17:30

Na poslední přátelský zápas před sezonou jsme si pozvali tým Hattrick Ostrava. Do zápasu jsme  šli opět v  silném složení, ale nikoli  úplném!!! A tak se čekalo, že by to mělo jít tak nějak samo. Ale ono to nešlo, neboť bez nasazení a bojovnosti se zápas vyhrát nedá. A jednak musím uznat, že nás Hattrick překvapil svou hrou, kterou od posledního vzájemného měření sil tak o 100% zlepšil a tím nás také řádně zaskočil. Nám se nedařilo vůbec nic, kombinace vázla, scházel pohyb a to také vyůstilo v překvapující výsledek 2:1 pro soupeře. Před druhým zápasem jsme si od kouče vyslechli pořádnou kritiku, která ale byla  na místě. A od té chvíle jsme konečně začali  hrát to co umíme a utkání jsme s přehledem zvládli a soupeři nasázeli 4 branky.  Konečný výsledek 4:0 pro náš výběr. Poslední utkání jsme byli opět lepší, nicméně jsme zahazovali 100% šance a tak jsme vyhráli pouze o jednu branku a to výsledkem 2:1.

 

Hodnocení zápasu : Můj názor je jasný. A to že jsme soupeře řádně podcenili a taky se nám z počátku nedařilo ale vůbec nic. Co se týče druhého a třetího utkání, tak to sice nebylo úplně to pravé, ale určité zlepšení bylo patrné a na vítezství to stačilo. Do soutěže, ale musíme vstoupit s úplně  jiným nasazením a odhodláním, neboť hrát takovým stylem jako včera rozhodně stačit nebude. Tak v sobotu hurrrrá pro 9 bodů:-)

 

Nejlepší hráči dle mého názoru : Kubala, Kliment

Zůčastnili se : Bohm. stBohm. ml, Jedlička, Hába, Svoboda, Číž, Martinák, Veseleňák, Babilon, Kubala, Valošek. R, Valošek. T, Kliment, Kůrovec, Krajczy

 

Nezůčastnili se :   Pyszko, Nevřala, Cieslar, Heger, Dluhoš

 

Branky : Kůrovec                2

              Hába                     2

              Babilon                 1 

              Bohm                    1

              Číž                        1