FC Inter Ostrava - Moravia Shooters 0:3

30.10.2011 11:05

Tento zápas jsme nutně potřebovali bodovat, aby jsme se dotáhli na čelo tabulky. Utkání se zpočátku vyvíjelo hodně ryrovnaně, ale po krásné střele k tyči, které ale šlo zabránit, se soupeř ujal vedení a stav byl 0:1. My jsme se snažili o kombinační líbivou hru, kterou jsme soupeře sice rozebírali, ale chyběla nám finální přihrávka a tak kromě pár střel z dálky a nějakých těch náznaků, jsme si vlastně žádnou 100% golovku nevytvořili. Druhý gol padnul po další naší chybě a soupeř vedl už o dvě branky. Nám nezbývalo nic jineho než otevřít hru, ale bohužel jsme  z brejku do třetice inkasovali a tak byl konečný výsledek 0:3 ve prospěch Shooters.

 

Hodnocení zápasu : Dvě chyby rozhodli, tento hodně vyrovnaný duel, ve kterém jsme sice byli lepší co se předvedené hry týče, ale fotbal se hraje na goly a ty nám soupeř nastílel hned tři a my ani jeden.

 

Jinak chlapi na malou kopanou jsme do prvního zápasu šli v 6 hráčích!!!! Původně nás bylo na Osmako nahlášeno hned 10! Bohm, Hába, Kurovec, Krajczy, Martinák, Babilon, Svoboda, Heger, Nevřala, Číž+R.Valošek který ale říkal že bude jen někdy. Takže nás co to chtěli hrát, je myslím že dost a teď nás chodí jen 6-7!! A v  6 lidech to opravdu nejdet a pokud to tak půjde dál, tak se naše mužstvo do příští sezony v malé kopané vůbec nepřihlásí, neboť to nemá cenu.

 

 

 

Nejlepší hráči : I když to skončilo 3:0, tak za snahu a předvedenou hru si to zaslouží celé mužstvo, neboť všichni makali na doraz. A výsledek neodpovídá dění na trávníku.

Zůčastnili se : Bohm. str,  Bohm. ml, Valošek. R,  Hába, Martinák, Heger, Svoboda, Babilon měl první zápas stopku,

Nezůčastnili se  Kurovec, Nevřala, Číž, Kliment, Krajczy

 

Branky :            Nikdo