FC inter Ostrava - Old Boys 1:1 ( prohra na penalty) Pohárový zápas

13.11.2011 17:31

Do pohárového zápasu nám byl nalosován Tým Old Boys s kterým jsme měli co dočinění v soutěži a těsným výsledkem 2:1 soupeře zdolali.

Ná zápas se nás už tradičně sešlo poskromno a začátek utkání jsme dokonce cca 5 minut hráli bez jednoho hráče, který dorazil později. Nicméně nic zásadního se za tu dobu nestalo a po příchodu onoho hráče jsme, to na soupeře pořádně rozbalili. Naše hra byla atraktivní a plná golových příležitostí, ale opět nám scházela ona koncovka. Soupeř sice řádně obstřeloval naši svatyni, ale všechny střely šli převážně mimo tři tyče. Nakonec bohužel po naši chybě v obraně, se přece jenom jedna ujala a soupeř se dostal do vedení 1:0. My se ale nevzdali a rozjeli jsme to  na ještě větší obrátky a vytvořili si další 4 golové přéležitosti. Nicméně jsme zužitkovali jenom jednu a tak zápas skončil smírným výsledkem 1:1 a kopali se penalty. A jak už bývá zvykem, penalty nejsou  naše silná stránka a hned 2 jsme zahodili a tudíž i prohráli. Co se týče postupového klíče, pořád jsme byli ve hře, neboť první šťastně poražený postupuje do druhého kola. A tak jsme měli velkou naději, že s remízovým výsledkem to padne právě na náš výběr. Ale bohužel FC Alex - Morávia Shooters hráli taktéž nerozhodně 1:1 a na penalty vyhrál tým FC Alex.A  Tak se o naši šanci musíme poprat v přímám souboji o postup s Morávií, která nám v soutěži uštědřila 3:0. Ale věřím že to zvládnem, neboť máme silný to kádr a ikdyž nás nechodí velký počet, tak hrajem srdcem a nic nevzdáváme. Za což chci všem hráčům kteří na podzim chodili poctivě a pravidelně, opravdu poděkovat.

 

Hodnocení zápasu : Jen velmi krátce. krásná hra s plno příležítostmi, ale opět zklamání v koncovce. A o penaltách, už ani nemluvě:-)

Nejlepší hráči  Krajczy

Zůčastnili se :   Bohm. ml, Valošek. R,  Hába, Heger, Babilon, Krajczy,

Nezůčastnili se   Nevřala, Číž, Kliment, Kurovec, Martinák,

 

Branky :            Bohm                           1