FC Inter Ostrava - Parlament 3:5, 4:0, 4:1

27.09.2011 07:25

Před dnešním trojzápasem jsem si říkal že dostaneme pořádnou lekci od klubu ktrerý hraje divizní soutěž. Ale to co se dělo na palubovce mě moc mile překvapilo. První zápas byl nesmírně vyrovnaný kde jsme se opět snažili kombinovat a hrát svou hru. Parlament hrál to co jsme od něj čakali a to rychle a technicky a  taky se jako první ujal  vedení. Za nedlouho jsme po krásné akci srovnali skore na 1:1. Hra měla vysokou úroveň, my kombinovali, ale po dvou neproměněných golových příležitostech, jsme dostali z brejků dva  goly. Konec první půle skončil výsledkem 5:3 pro Parlament. Do druhého utkání jsme dali ještě více bojovnosti a nasazení a po krásných akcích jsme se rychle ujali vedení a soupeře jsme prakticky k ničemu nepoušťeli. Výsledek mluví za všechno 4:0 v náš prospěch!!!! Třetí půle byla podobná té druhé a opět jsme se rychle ujali vedení. Bylo vidět že to byl od soupeře první zápas před sezonou, neboť se mi zdálo že odpadl fyzicky. Konec třetího utkání skončil 4:1 pro FC Inter Ostrava!

 

Hodnocení zápasu : Musím uznat že to byl prozatím nejlepší soupeř na kterého jsme doposud narazili, jejich hra v prvním zápase neměla chybu!

Hráli v obrovské rychlosti a všichni hráči byli technicky na výši. Je jasné že až budou rozehranější, tak to bude ještě daleko težší utkání.

Nicméně jsme si připsali dvě vítěztví a to se počítá. Všichni naši hráči se vydali do poslední kapky a za to jim  také patří velký dík.

Poznámka : Konečně jsme nezahazovali 100% golové příležitosti, ale naopak do čeho jsme kopnuli, to tam taky spadlo

Kouč byl nesmírně spokojen, jak s přístupem  hráčů tak s odvedenou hrou.

 

Tento tým je nesmírně silný a nic než postup se v nadcházející  sezoně nebere!!!

 

 

Nejlepší hráči dle mého názoru : Za tento výkon si to zaslouží celé mužstvo

Zůčastnili se : Bohm. stBohm. ml, Jedlička, Hába, Svoboda,  Štefánek, Číž, Martinák, A.Dluhoš, Nevřala, Krajczy, Veseleňák, Babilon, Kubala, Valošek

 

Nezůčastnili se :   Pluta, Cieslar, Pyszko, Kliment,  Kurovec, Heger, 

 

Branky : Dluhoš                  3

              Hába                     2

              Jedlička                2 

              Svoboda               2

              Veseleňák            1

              Martinák               1